Garancije najbolje cijene

Kompleks Olympia

Cipele izađu iz mode, automobili pokvare, hrana pojede… no ono što Vam ostaje do kraja života su nezaboravna sjećanja. Upravo to je ono što Olympia Vodice nudi. Odmor iz snova koji ćete pamtiti do kraja života i to u prekrasnoj Dalmaciji, srcu Mediterana. Dok odmarate u hladovini bora uz prekrasno Jadransko more, dok nazdravljate svojim uspjesima na 10. katu Olympia Sky restorana ili plešete u vrućim ritmovima na našoj popularnoj plaži. Dobro došli u destinaciju koja spaja prirodne elemente, mediteranski duh i moderni dizajn. Mjesto na kojem ćete se osjećati udobno, posebno – jednostavno božanstveno. Olympia Vodice nudi novu dimenziju odmora na hrvatskom Jadranu. Vrhunski smještaj, odličnu uslugu i bogatu prirodu.
Dobro došli u hotel Olympia!

Posebne ponude
Odaberite najbolje pakete
Valentinovo u Vodicama
Provedite dan zaljubljenih u romantičnom okruženju
1.170,00 kn

 Provedite romantičnu večer u hotelu Olympia u Vodicama s voljenom osobom.

VIŠE

 Provedite romantičnu večer u hotelu Olympia u Vodicama s voljenom osobom. Ponuda uključuje noćenje za dvoje, romantična večera u restoranu Sky na 10 katu te wellness paket. Vrijedi za 14.02. -15.02.

 
SAZNAJTE VIŠE
Mjesec Ljubavi u hotelu Olympia Vodice
Provedite mjesec ljubavi u Vodicama

 Ove godine za mjesec ljubavi pripremili smo vam nešto posebno! Provedite mjesec ljubavi u Vodicama i doživite romantične trenutke u hotelu Olympia. 

VIŠE

Ove godine za mjesec ljubavi pripremili smo vam nešto posebno! Provedite mjesec ljubavi u Vodicama i doživite romantične trenutke u hotelu Olympia. 

SAZNAJTE VIŠE
Early Booking
Vrijeme je da započnete planiranje svog odmora 2019!
- 10%

 

Rezervirajte sad Vaš odmor za 2019. kako biste uštedjeli više!  Ponuda vrijedi do 31.03.2019.

 

VIŠE

Izaberite jednu od naših ponuda za odmor u Vodicama i uživajte u opuštajućem odmoru u hotelu Olympia ili Olympia Sky.

REZERVIRAJTE SMJEŠTAJ I PRITOM OSTVARITE 15 % POPUSTA ZA SVOJ ODMOR U 2019. GODINI!

 

SAZNAJTE VIŠE