Nagradni natječaj "Gastro story from Olympia - Taste the Sky"

 

 Uvjeti nagradnog natječaja „Gastro story from Olympia - Taste the Sky“

Članak 1.

Natječaj organizira Olympia Vodice d.d., Ljudevita Gaja 6, 22211 Vodice, OIB:  78759188952 u svrhu ostvarivanje promotivnih učinaka.

Članak 2.      

Natječaj započinje 23.11.2017. i traje do 10.12.2017. Natjecatelji šalju fotografije svog omiljenog jela kojeg su pripremili u inbox facebook stranice Hotels Olympia & Olympia Sky. Pristigle fotografije objavljujemo u zajedničkom albumu. Sretnog dobitnika/dobitnicu proglašavamo 11.12.2017.

Članak 3.

Fond nagrada sastoji se od večere u Sky restoranu za dvije osobe u vrijednosti do 800,00 kn.

Nagradu je moguće iskoristiti u razdoblju do 01.04.2018. godine uz prethodnu rezervaciju na broj telefona 022 452 470. Ostvarivanje nagrade ovisi o raspoloživosti kapaciteta.

Članak 4.

Nagrada je prenosiva, ali nije ju moguće zamijeniti za novac.

Članak 5.

Uvjeti za sudjelovanje u natječaju su:

U natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne osobe, hrvatski i strani državljani. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je poslati fotografiju pripremljenog omiljenog jela u inbox facebook stranice Hotels Olympia & Olympia Sky. Pristigle fotografije ćemo objaviti u zajedničkom albumu.

Članak 6.

Nagradu osvaja ona osoba čija je fotografija ostvarila najveći broj lajkova. U slučaju izjednačenog broja lajkova, nagradu osvaja ona fotografija koja je skupila više komentara.  

Članak 7.

Priređivač natječaja osigurava nagradu i jamči dobitniku njenu isporuku.

Članak 8.

Prilikom prijave na Natječaj svaki sudionik je dužan navesti osobne podatke: ime, prezime, broj telefona i e-mail adresu. Sudionici natječaja moraju biti punoljetne osobe.

 

 

 

Članak 9.

Trenutkom preuzimanja nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradnog natječaja prema dobitniku, a Olympia Vodice pridržava sva prava korištenja materijala u promotivne i druge svrhe koji su prijavom stigli na natječaj.

 

Sudionici nagradnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv Olympia Vodice d.d. povezane sa sudjelovanjem u nagradnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u nagradnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja). U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na web stranici www.olympiavodice.hr. Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava Olympia Vodice. U slučaju da su pritužbe utemeljene, Olympia Vodice se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja.

O svim promjenama i novostima Olympia Vodice će sudionike obavijestiti na stranici www.olympiavodice.hr. Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Olympia Vodice nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

Članak 10.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 11.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.