Nagradni natječaj "My summer elements"

 Uvjeti nagradnog natječaja „My Summer Elements“

 Članak 1.

Natječaj organizira Olympia Vodice d.d., Ljudevita Gaja 6, 22211 Vodice, OIB:  78759188952 u svrhu ostvarivanje promotivnih učinaka.

Članak 2.      

Natječaj započinje 10. 8. 2017. i traje do 30.08.2017.

Članak 3.

Fond nagrada sastoji se od 15% popusta na iduću rezervaciju u hotelima Olympia ili Olympia Sky te paketa iznenađenja u sobama ili apartmanima (košara voća ili prigodni poklon).

Nagradu je moguće iskoristiti u razdoblju do 30.09.2018. godine uz prethodnu najavu. Minimalni boravak je 3 dana. Dobitnici se moraju najaviti Odjelu prodaje hotela Olympia minimalno 15 dana prije željenog termina na broj telefona +385 22 452 488 ili +385 22 452 484 ili na mail sales@olympiavodice.hr. Ostvarivanje nagrade ovisi o raspoloživosti kapaciteta

Navedena nagrada ne uključuje troškove nastale korištenjem mini bara, troškove parkinga i boravišnu pristojbu, usluge wellnesa, troškove hrane i pića u objektima hotela.

                                                                                                       

Članak 4.

Nagrada je prenosiva, ali nije ju moguće zamijeniti za novac.

 

Članak 5.

Uvjeti za sudjelovanje u natječaju su:

 

U natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne osobe, hrvatski i strani državljani. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je objaviti sliku ljetovanja u hotelu Olympia ili Olympia Sky na Facebooku te izvršiti check-in za spomenuti hotel.

 

Članak 6.

Nagradu osvajaju svi sudionici koji objave fotografiju ljetovanja iz hotela Olympia ili Olympia Sky i izvrše check-in označavajući Hotel Olympia & Olympia Sky.

Po završetku nagradnog natječaja na Facebook stranici Hotels Olympia & Olympia Sky bit će objavljen album sa slikama i sudionici će biti obaviješteni da se jave na e-mail marketing@olympiavodice.hr sa svojim osobnim podatcima kako bi mogli ostvariti popust pri slijedećoj rezervaciji.

 

Članak 7.

Priređivač natječaja osigurava nagradu i jamči dobitniku njenu isporuku.

 

Članak 8.

Prilikom završetka Natječaja svaki sudionik je dužan navesti osobne podatke: ime, prezime, broj telefona i e-mail adresu. Sudionici natječaja moraju biti punoljetne osobe.

 

Članak 9.

Trenutkom preuzimanja nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradnog natječaja prema dobitniku, a Olympia Vodice pridržava sva prava korištenja materijala u promotivne i druge svrhe koji su prijavom stigli na natječaj.

 

Sudionici nagradnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv Olympia Vodice d.d. povezane sa sudjelovanjem u nagradnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u nagradnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja). U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na web stranici www.olympiavodice.hr. Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava Olympia Vodice. U slučaju da su pritužbe utemeljene, Olympia Vodice se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja.

O svim promjenama i novostima Olympia Vodice će sudionike obavijestiti na stranici www.olympiavodice.hr Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Olympia Vodice nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

 

Članak 10.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

 

Članak 11.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.