Otvorena je sezona kongresa u Olympiji

 Olympia Sky je po prvi put ugostio kongres u svojim novouređenim dvoranama. Dvorane Riva, Aqua i Delta opremljene su suvremenom audiovizualnom opremom te imaju dnevno svjetlo i blackout zastore. Inovativnog su dizajna koji je vješto uklopljen u mediteransko okruženje. Upravo su te dvorane od 13. do 16. rujna domaćini Regionalne konferencije o procjeni utjecaja na okoliš koju već treći put organizira Hrvatska udruga stručnjaka zaštite prirode i okoliša (HUSZPO). Kroz svoja zadnja dva izdanja konferencija se prometnula u važan događaj, ne samo za Hrvatsku, već i za širu regiju te nam je iznimno zadovoljstvo biti domaćin jednog takvog eventa.

Na konferenciji sudjeluje 290 stručnjaka iz Hrvatske i susjednih zemalja, a ciljevi konferencije su unaprjeđivanje stručnih znanja i profesionalnog djelovanja u stručnim poslovima zaštite prirode i okoliša, usuglašavanje i zagovaranje strukovnih interesa, promicanje strukovne etike i suradnja sa sličnim domaćim i međunarodnim organizacijama i udrugama. Konferencija se, također,  pokazala kao odlična prilika za stvaranje poznanstava i dogovaranje suradnje stručnih tvrtki iz različitih zemalja. Prisutne su na početku pozdravili ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Čorić i šibensko-kninski župan Goran Pauk.

Uskoro nas očekuju novi brojni kongresi koje ćemo s veseljem ugostiti te nam je iznimna čast biti dio vašeg poslovnog uspjeha.