Uručena zahvalnica za vjernost našem dugogodišnjem gostu

 Arnoldus de Best iz Rotterdama prvi put je došao u Olympiju daleke 1979. i od tada je postao naš vjerni gost i zaljubljenik u Vodice. Kako bi mu pokazali koliko to cijenimo, direktor hotela Darko Bastić, osoblje hotela Olympia te gradonačelnica Grada Vodica Nelka Tomić i direktorica Turističke zajednice grada Vodica Anita Franin Pečarica uručili su mu zahvalnicu za vjernost i prigodne poklone autohtonih proizvoda.

Bankar po zanimanju, tri godine u mirovini, gospodin Arnoldus de Best uvijek dolazi tijekom rujna kad je za njega najbolje vrijeme za odmor.

- Ovdje se osjećam kao kod kuće, poznajem jako puno ljudi u Vodicama, osobito sve dosadašnje generacije osoblja hotela Olympia, a sam hotel je za mene drugi dom. - rekao nam je Arnoldus na tečnom hrvatskom jeziku.

Naime, iz želje za lakšom komunikacijom i poštovanja prema svojim hrvatskim prijateljima upisao je tečaj hrvatskog jezika i uspješno ga savladao. Svako jutro čita Slobodnu Dalmaciju i Sportske novosti, a vatreni je navijač Hajduka i Ajax-a

Kako bi našem gostu učinili boravak u Vodicama i hotelu što ugodniji, svake mu godine u rujnu pripremamo rođendansko slavlje, uz muziku, tortu i poseban rođendanski meni.

- Gost za poželiti, gost koji se zaljubio u Vodice, hotel Olympiju, osoblje hotela i za nas je više od gosta, odnosno prijatelj i član obitelji – istaknuo je Darko Bastić, dir. Hotela Olympia.

Gospodinu Arnoldusu de Bestu želimo da nas posjećuje još dugi niz godina!