Kongresi

Dobrodošli u hotel u kojem je sve podređeno Vašem pobjedničkom mentalitetu, u poslovnom, sportskom i osobnom životu.

U klimatiziranim dvoranama, pored bazena ili u hladu borove šume, novoobnovljeni prostor u mediteransko inspirativnom okruženju prilagodljiv je vašim potrebama, od poslovnog sastanka do diskretnog domjenka, kongresa ili banketa. Visok nivo usluge jamče četiri zvjezdice što će vama i vašim poslovnim partnerima omogućiti idealne uvjete za rad, opuštanje i zabavu.

Dopustite nam da budemo dio vašeg pobjedničkog tima. Kako bi vaša prezentacija, seminar ili druženje bili poslovni događaj za pamćenje, na raspolaganju su vam naši stručni i ljubazni djelatnici koji će vam pomoći u organizaciji.

Smještaj sudionika, organizacija tematskih večeri, team buildinga i proslava naša su specijalnost, a naše dvorane prilagodljive su svakoj potrebi i broju sudionika.

Konferencijske dvorane
Dvorana Olympia

Namijenjena organizaciji većih skupova, kongresa, banketa i koncerata. Opremljena je suvremenom audiovizualnom opremom. Postoji mogućnost postavljanja pozornice i kabina za prevoditelje. Ova dvorana istovremeno može biti i funkcionalna sportska dvorana za pripreme sportaša s trim kabinetom i spravama za vježbanje u wellness centru.

565 m2 površine; kino postava 506 sjedeća mjesta

 

Rezerviraj
Dvorana Atena

Ugodna atmosfera, prirodno svjetlo i pogled na otvoreni bazen i borovu šumu omogućavaju dug boravak uz zadržavanje koncentracije.
U neposrednoj je blizini aperitiv bara što pruža mogućnost posluživanje hrane i pića u stankama ili proslave na kraju događanja. Pogodna za predavanja i prezentacije ili svečane sastanke na kojima se donose važne odluke.

 

102 m2 površine; kino postava 80 sjedeća mjesta

Rezerviraj
Dvorana Artemida

Oblik dvorane omogućava kreiranje različitih kombinacija rasporeda stolica i govornice – prilagodljiva različitom broju sudionika.
Odlično funkcionira kao manja dvorana za bankete. Ispred dvorane moguće je organizirati zonu za prijem gostiju, manje izložbe ili posluživanje hrane i pića u stankama.

 

256 m2 površine; kino postava 200 sjedeća mjesta

Rezerviraj
SKY kongresne dvorane

Sve dvorane opremljene su najmodernijom audiovizualnom opremom. Imaju dnevno svjetlo i blackout zastore.
Predvorje dvorana (površine 90 m2) može služiti kao izlagački prostor ili kao idealan prostor za posluživanje hrane i pića u stankama.

Dvorana Aqua

Dvorana je djeljiva u dvije manje
105 m2 površina; kino postava 50 + 30 sjedećih mjesta

Rezerviraj
Dvorana Riva

120 m2 površine; kino postava 120 sjedeća mjesta

Rezerviraj
Amfiteatar Delta

Nova dvorana Delta u Olympia Sky podiže kvalitete poslovnih prezentacija na jedan viši nivo. Dvorana je u obliku amfiteatra s najmodernijom audio-vizualnom opremom. Posebna je po tome što spaja modernu opremu i inovativan dizajn uklopljen u mediteransko okruženje. To je mjesto gdje ćete se predstaviti u najboljem svijetlu i ispuniti vaše poslovne snove.

147 m2 površine; 100 fiksna +20 pomična sjedeća mjesta

Rezerviraj