Garancije najbolje cijene

Kompleks Olympia

Cipele izađu iz mode, automobili pokvare, hrana pojede… no ono što Vam ostaje do kraja života su nezaboravna sjećanja. Upravo to je ono što Olympia Vodice nudi. Odmor iz snova koji ćete pamtiti do kraja života i to u prekrasnoj Dalmaciji, srcu Mediterana. Dok odmarate u hladovini bora uz prekrasno Jadransko more, dok nazdravljate svojim uspjesima na 10. katu Olympia Sky restorana ili plešete u vrućim ritmovima na našoj popularnoj plaži. Dobro došli u destinaciju koja spaja prirodne elemente, mediteranski duh i moderni dizajn. Mjesto na kojem ćete se osjećati udobno, posebno – jednostavno božanstveno. Olympia Vodice nudi novu dimenziju odmora na hrvatskom Jadranu. Vrhunski smještaj, odličnu uslugu i bogatu prirodu.
Dobro došli u hotel Olympia!

Posebne ponude
Odaberite najbolje pakete
Provedite Uskrs uz tradicionalne Vodiške žudije
0d 15.04.2019 do 28.04.2019

Vodički žudiji postaju prepoznatljiv dio turističke ponude ovog kraja te svojevrstan brand o kojem se već priča i izvan lokalnih granica

VIŠE

Festival žudija počeo se održavati s ciljem prikazivanja uskršnjih običaja i običaja čuvanja Kristova groba, čime se pridonosi očuvanju tradicije, vjere, ali i kulturnoj i turističkoj promidžbi Dalmacije, Hrvatske pa i šire.

Za  vrijeme trajanja manifestacije Hotel Olympia i Olympia Sky pripremili su za vas prigodan paket smještaja.Ponuda vrijedi za period 0d 15.04.2019 do 28.04.2019 za smještaj u Hotelima Olympia i Olympia Sky.

 

SAZNAJTE VIŠE

BIKE & RELAX EXPERIENCE
do 04/05/2019

Provedite ugodan vikend u prekrasnim krajolicima Vodičkog kraja i NP Krka na dva kotača. 

 

 

VIŠE

Provedite ugodan vikend u prekrasnim krajolicima Vodičkog kraja i NP Krka na dva kotača. Pripremili smo za Vas prigodan paket za dvoje:

SAZNAJTE VIŠE