Od poslovnog sastanka do kongresa

 

Dobrodošli u hotel u kojem je sve podređeno Vašem pobjedničkom mentalitetu, u poslovnom, sportskom i osobnom životu.

U klimatiziranim dvoranama, pored bazena ili u hladu borove šume, novoobnovljeni prostor u mediteransko inspirativnom okruženju prilagodljiv je vašim potrebama, od poslovnog sastanka do diskretnog domjenka, kongresa ili banketa. Visok nivo usluge jamče četiri zvjezdice što će vama i vašim poslovnim partnerima omogućiti idealne uvjete za rad, opuštanje i zabavu.

Dopustite nam da budemo dio vašeg pobjedničkog tima. Kako bi vaša prezentacija, seminar ili druženje bili poslovni događaj za pamćenje, na raspolaganju su vam naši stručni i ljubazni djelatnici koji će vam pomoći u organizaciji. Smještaj sudionika, organizacija tematskih večeri, team buildinga i proslava naša su specijalnost, a naše dvorane prilagodljive su svakoj potrebi i broju sudionika.

 

Dvorane su opremljene  najmodernijom audiovizualnom opremom. Imaju dnevno svjetlo i blackout zastore. Predvorje dvorana (površine 90 m2) može služiti kao izlagački prostor ili kao idealan prostor za posluživanje hrane i pića u stankama.

Dvorana Olympia

Dvorana Olympia

Namijenjena organizaciji većih skupova, kongresa, banketa i koncerata. Opremljena je suvremenom audiovizualnom opremom. Postoji mogućnost postavljanja pozornice i kabina za prevoditelje. Ova dvorana istovremeno može biti i funkcionalna sportska dvorana za pripreme sportaša s trim kabinetom i spravama za vježbanje u wellness centru.

565 m2 površine; kino postava s 506 sjedeća mjesta

Dvorana Atena

Dvorana Atena

Ugodna atmosfera, prirodno svjetlo i pogled na otvoreni bazen i borovu šumu omogućavaju dug boravak uz zadržavanje koncentracije.
U neposrednoj je blizini aperitiv bara što pruža mogućnost posluživanje hrane i pića u stankama ili proslave na kraju događanja. Pogodna za predavanja i prezentacije ili svečane sastanke na kojima se donose važne odluke.102 m2 površine; kino postava s 80 sjedećih mjesta

Dvorana Artemida

Dvorana Artemida

Oblik dvorane omogućava kreiranje različitih kombinacija rasporeda stolica i govornice – prilagodljiva različitom broju sudionika.
Odlično funkcionira kao manja dvorana za bankete. Ispred dvorane moguće je organizirati zonu za prijem gostiju, manje izložbe ili posluživanje hrane i pića u stankama.256 m2 površine; kino postava s 150 sjedećih mjesta

SKY: Dvorana Aqua

SKY: Dvorana Aqua

Dvorana je djeljiva u dvije manje.
105 m2 površina; kino postava s 50 + 30 sjedećih mjesta

SKY: Dvorana Riva

SKY: Dvorana Riva

120 m2 površine; kino postava sa 120 sjedećih mjesta

SKY: Amfiteatar Delta

SKY: Amfiteatar Delta

Nova dvorana Delta u Olympia Sky podiže kvalitete poslovnih prezentacija na jedan viši nivo. Dvorana je u obliku amfiteatra s najmodernijom audio-vizualnom opremom. Posebna je po tome što spaja modernu opremu i inovativan dizajn uklopljen u mediteransko okruženje. To je mjesto gdje ćete se predstaviti u najboljem svijetlu i ispuniti vaše poslovne snove.

147 m2 površine; 100 fiksnih +20 pomičnih sjedećih mjesta

Stay safe Croatia, Safe travels WTTC
eu, esif

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".

Tečaj €/kn = 7,53450

Zbog ulaska RH u eurozonu od 1.1.2023. sve cijene izražene u HRK preračunate su prema fiksnom tečaju konverzije (7,53450).
Za sva plaćanja do 31.12.2022. koristi se srednji tečaj HNB-a.