POZIV lokalnim proizvođačima – Okusi Dalmacije u hotelu Olympia

U četvrtak 13. lipnja održati će se sajam lokalnih proizvođača „Taste of Dalmatia“ u Vodicama u prostoru hotela Olympia. Sajam započinje u 16:00 sati te će trajati do 21:00 sat.

Hoteli Olympia organiziraju sajam „Taste of Dalmatia“  na kojem će se izlagati  lokalni proizvodi. Ciljevi manifestacije su promocija lokalnih i autohtonih proizvoda.

Svi OPG-ovci su dobro došli te ih ovim putem pozivamo da nam pošalju prijavu na marketing@olympiavodice.hr kako bismo svakom proizvođaču osigurali mjesto na sajmu. Proizvođači će moći potpuno besplatno predstaviti svoje proizvode.

Vjerujemo da je poslovica preko želuca ravno u srce najbolji način upoznavanja Dalmacije. Posjetitelji će imati priliku upoznati i kušati dalmatinske proizvode. Okusi Dalmacije su bezbrojni te upravo zbog toga želimo omogućiti svim posjetiteljima da istinski dožive Dalmaciju. Restorani hotela Olympia nude svježu, sezonsku hranu koju isporučuju lokalni proizvođači  s mediteranskom tematikom. Lokalni proizvođači omogućavaju dalmatinskoj kuhinji da bude posebna i vrijedna divljenja.

Dragi proizvođači, dođite i predstavite svoje proizvode na koje smo ponosni što su dio naše tradicije.