Proslavite Dan zaljubljenih u restoranu Sky u Vodicama

Restoran Sky Vodice ovog je Valentinova kreirao primamljivu ponudu koja će rasplamsati ljubav i strasti. Zaljubljene parove u otmjenoj atmosferi restorana Sky očekuje piće dobrodošlice te čaša pjenušca nakon čega slijedi romantična večera uz svijeće od četiri slijeda pomno odabranih delicija.

Na kreativnom valentinovskom jelovniku tako će se pronaći slasna gurmanska gozba koja započinje s Krakom hobotnice na posteljici od rikole i boba, a nastavlja se s rižinim okruglicama punjene lososom s umakom od kopra, nakon kojih slijedi file mignon na pireu  od limuna, a sve zaokružuje slasna torta od jagode. Cijena večere od četiri slijeda jela iznosi 250 kn po osobi te uključuje čašu pjenušca te piće  dobrodošlice. Večer u znaku zaljubljenih upotpunit će romantična i nježna glazbena izvedba.

Rezervirajte svoje mjesto u restoranu Sky za Valentinovo 14.02. na broj telefona +385 (0)22 452 470 ili na  091 3209 026

 

PAKET S NOĆENJEM 

Za parove koji se nakon romantične večere požele prepustiti najdivnijim trenucima u raskoši pripremili smo paket s ukljućenim noćenjem i wellness paketom.