Olympia Beach&Pools

 Hoteli Olympia imaju čak šest bazena - četiri otvorena, jedan zatvoreni i jedan infinity na devetom katu Olympia Sky hotela. Jedan bazen posebno je prilagođen maloj djeci sa super toboganom za uživanje uz puno smijeha i zabave. Osvježite se pićem na pool barovima ili okrijepite slatkim ili slanim delicijama iz slastičarni.

Na devetom katu Olympia Sky hotela nalazi se infinity bazen dimenzija 35x4 metra s fantastičnim pogledom na otoke i more. Uz bazen nalazi se i bar s hranom i pićima.

Unutrašnji bazen nalazi se u sklopu wellnessa i njegova kvadratura iznosi 126 m2


Sve ležaljke i suncobrani uz bazene besplatni su za sve goste hotela.
Svi bazeni se pune slatkom vodom i pod stalnim su higijenskim nadzorom.

 

Posebni element nezaboravnog ljetovanja je plaža hotela Olympia. Kupanje je moguće više od četiri mjeseca, a plaža ima brojne sadržaje tako da vam nikada neće biti dosadno.
Lješkarite u udobnim ležaljkama ili uživajte u lounge barovima uz savršene koktele. 

Ukoliko ste sportski tip i volite aktivni odmor uživat ćete u jedrenju, surfanju, tenisu ili brojnim drugim sportskim aktivnostima. I djeca imaju svoje prostore za igru i sigurno kupanje, a za okrjepu na raspolaganju su vam brojni barovi i restorani. 

Osjetite pijesak pod svojim nogama, opustite se u hladu borova – osjećajte se božanstveno uživajući u najljepšem dijelu Jadrana.