Gastro

Gastro

Jedan poseban element začinit će vaš odmor. To je element okusa savršenih delicija koje će probuditi vaša osjetila. Dalmatinska kuhinja pripremljena od domaćih namirnica okosnica su gastronomske ponude hotela Olympia.

Riblji i mesni specijaliteti, ukusne tjestenine ili slastice djelo su vrijednih ruku naših kuhara koji godinama rade na usavršavanju naših jela i ponude koja će zaista zadovoljiti svačiji ukus.

doručak - buffet: 07:00 - 10:00 h
večera - buffet: 19:00 - 21:00 h 

Saznaj više
Restoran Sky

Restoran Sky

Osjećajte se kao na nebu, u moderno uređenom SKY à la carte restoranu.

Moderni ambijent prilagođen je za ugodne večere i razna druženja, a manji eventi mogući su i na 9. katu uz bazen.

Rezervirajte svoje mjesto na restaurantsky@olympiavodice.hr ili na broj telefona +385 (0)22 452 470 ili na +385 91 320 9026

Radno vrijeme: 13:00 - 23:00 

Saznaj više
Restoran Olympia

Restoran Olympia

Restoran Olympia nudi bogate mirise i okuse tradicionalne dalmatinske kuhinje, ali i kontinentalne specijalitete. Bogati buffet ističe se velikim brojem hladnih i toplih predjela te glavnih jela internacionalne i tradicionalne kuhinje.

Hrvatska kuhinja je raznovrsna te je stoga poznata i kao kuhinja niza regija. Osim poznate dalmatinske spize, na jelovniku šefa kuhinje hotela Olympia može se pronaći jelo i za najizbirljivije gurmane.

Saznaj više
Restoran Garden

Restoran Garden

Enjoy superb service and a variety of dishes at buffet restaurant hotel Olympia Sky.

Saznaj više
Taverna

Taverna

Uz veliki vanjski bazen nalazi se slikovita Taverna Mate gdje možete pojesti najbolje od mediteranske hrane, pizze i slastice ili uživati uz dobro piće i koktele.

Konoba Mate raspolaže sa 60 sjedećih mjesta u unutrašnjem dijelu te na otvorenoj terasi pored bazena s pozornicom do 200 mjesta. Pogodna je za zatvorene skupine, odnosno grupe koje žele biti odvojene od ostatka gostiju, ali samo u pred i posezoni.
Radno vrijeme konobe u ljetno vrijeme je od 10:00-23:00 sata.

Saznaj više
Lobby barovi i cafe barovi

Lobby barovi i cafe barovi

Aperitiv i Lobby bar su elegantno i moderno uređeni prostori u samom predvorju hotela. Idealna su mjesta gdje se može ostvariti novi poslovni kontakt ili provesti vrijeme u ugodnom razgovoru. U ponudi su razne vrste kave, topli napici, alkoholna i bezalkoholna pića, a sve uz savršenu uslugu i topli interijer.

Nezamjenjiv je osjećaj ispijanja omiljenog koktela tik uz bazen ili na plaži. Naši pool i beach barovi nude pravo osvježenje u toplim danima. Posjetite barove Blue Mar, Wet Bar, Hookah.

Saznaj više