Olympia Health & Safety protokol
Gastro

Gastro

Jedan poseban element začinit će vaš odmor. To je element okusa savršenih delicija koje će probuditi vaša osjetila. Dalmatinska kuhinja pripremljena od domaćih namirnica okosnica su gastronomske ponude hotela Olympia.

Riblji i mesni specijaliteti, ukusne tjestenine ili slastice djelo su vrijednih ruku naših kuhara koji godinama rade na usavršavanju naših jela i ponude koja će zaista zadovoljiti svačiji ukus.

doručak - buffet: 07:00 - 10:00 h
večera - buffet: 19:00 - 21:00 h

Saznaj više
Restoran Sky

Restoran Sky

Osjećajte se kao na nebu, u moderno uređenom SKY à la carte restoranu.

Moderni ambijent prilagođen je za ugodne večere i razna druženja, a manji eventi mogući su i na 9. katu uz bazen.

Rezervirajte svoje mjesto na restaurantsky@olympiavodice.hr ili na broj telefona +385 (0)22 452 470 ili na +385 91 320 9026

Radno vrijeme: 13:00 - 23:00

Saznaj više
Aria Bar

Aria Bar

Otkrijte novi koncept uživanja ispijanja omiljenog napitka u ARIA BARu uz pogled koji ostavlja bez daha.

Ukoliko ste gost Olympia Sky iskoristite mogućnost osvježenja u popularnom infinity bazenu uz bar i uživajte u pogledu na cijele Vodice i vodički arhipelag.

Dođite i priuštite si nezaboravan doživljaj uz vrhunsku uslugu u najboljem hotelu na Jadranu. Uz naše zdrave napitke, smoothije, detox vode, osvježavajuće salate i burgere užitak vam je zagarantiran.

RADNO VRIJEME: 09:00-00:00

Saznaj više
Taverna

Taverna

Uz veliki vanjski bazen nalazi se slikovita Taverna Mate gdje možete pojesti najbolje od mediteranske hrane, pizze i slastice ili uživati uz dobro piće i koktele.

Konoba Mate raspolaže sa 60 sjedećih mjesta u unutrašnjem dijelu te na otvorenoj terasi pored bazena s pozornicom do 200 mjesta. Pogodna je za zatvorene skupine, odnosno grupe koje žele biti odvojene od ostatka gostiju, ali samo u pred i posezoni.
Radno vrijeme konobe u ljetno vrijeme je od 10:00-23:00 sata.

Saznaj više
Restoran Olympia

Restoran Olympia

Restoran Olympia nudi bogate mirise i okuse tradicionalne dalmatinske kuhinje, ali i kontinentalne specijalitete. Bogati buffet ističe se velikim brojem hladnih i toplih predjela te glavnih jela internacionalne i tradicionalne kuhinje.

Hrvatska kuhinja je raznovrsna te je stoga poznata i kao kuhinja niza regija. Osim poznate dalmatinske spize, na jelovniku šefa kuhinje hotela Olympia može se pronaći jelo i za najizbirljivije gurmane.

Saznaj više
Stay safe Croatia, Safe travels WTTC
eu, esif

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".