MODERAN DIZAJN I BEZVREMENSKI ŠARM

Dobrodošli u Restoran Garden i Olympia - kulinarsku oazu smještenu u sklopu naših prekrasnih hotela. Uzbuđeni smo što možemo najaviti nadolazeću renovaciju našeg restorana u 2024. godini, kojom će se unaprijediti gastronomsko iskustvo za naše cijenjene goste.

Pripremite se da budete zavedeni fuzijom moderne estetike i vječnog šarma restorana koji zrači sofisticiranošću i prostranošću. Novi dizajn Restorana Garden i Olympia je spoj prirodnih elemenata i suvremene elegancije, pozivajući vas da se prepustite ugodnoj atmosferi.

Dizajn restorana stvara harmoničan spoj vitalnosti prirode i raskošnog luksuza. Pažljivo odabrani dizajnerski namještaj dodaje dozu sofisticiranog užitka, osiguravajući da vaše iskustvo  bude istovremeno estetski privlačno i  opuštajuće.Spajanje materijala drva, mramora i stakla stvara se osjećaj topline i prostranosti prostora.

Budite među prvima koji će doživjeti novu eru Restorana Garden i Olympia. Obogatite svoj boravak kod nas dok uživate u vrhuncu kulinarske inovacije i ambijenta.

Stay safe Croatia, Safe travels WTTC
eu, esif

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".

Tečaj €/kn = 7,53450

Zbog ulaska RH u eurozonu od 1.1.2023. sve cijene izražene u HRK preračunate su prema fiksnom tečaju konverzije (7,53450).
Za sva plaćanja do 31.12.2022. koristi se srednji tečaj HNB-a.