Sobe

Raspolaže s 241 smještajnom jedinicom u dvije zgrade – 215 soba i 26 apartmana s grijanjem i klimatizacijom. Sobe su dvokrevetne s mogućnošću trećeg ležaja, a mogu se koristiti i kao jednokrevetne. Sve imaju balkon s pogledom na more ili park. Oprema uključuje mini bar, sef, LCD televizor, kao i sušilo za kosu u kupaonici. Sobe imaju kupaonicu s tušem, a apartmani s kadom. Gostima je na raspolaganju posluga u sobu, kao i usluga pranja i peglanja.

Prijava u sobu moguća je od 14 sati, a odjava obvezna do 11 sati.

Dvokrevetna soba park strana

Dvokrevetna soba park strana su moderno dizajnirane sobe s elegantnim namještajem u boji drva i usklađenim dekorativnim zavjesama za zamračivanje. Svojim dizajnom stvaraju topli ugođaj idealan za odmor i opuštanje. Opremljene su pisaćim stolom, moderno dizajniranom kupaonicom s tušem, bračnim ili twin krevetima s mogućnošću trećeg ležaja, a mogu se koristiti i kao jednokrevetne. Sve sobe imaju balkon te se zajedno s balkonom pružaju na 25 m2.

Rezerviraj
Dvokrevetna soba pogled more

Dvokrevetna soba pogled more pružaju zadivljujući pogled na more i otoke te omogućavaju posebne doživljaje i trenutke uz prekrasne zalaske sunca. Moderno su dizajnirane s elegantnim namještajem u boji drva i usklađenim dekorativnim zavjesama za zamračivanje. Svojim dizajnom stvaraju topli ugođaj idealan za odmor i opuštanje. Opremljene su pisaćim stolom, moderno dizajniranom kupaonicom s tušem, bračnim ili twin krevetima s mogućnošću trećeg ležaja, a mogu se koristiti i kao jednokrevetne. Sve sobe imaju balkon te se zajedno s balkonom pružaju na 25 m2.

Rezerviraj
Junior suite

Junior suite veličine od 38 m2 sastoji se od spavaće sobe, hodnika, dnevnog boravka s modernom sofom i foteljama, moderno dekorirane kupaonice s kadom te 3 balkona. Idealan je za manje obitelji i za sve one koji traže više prostora i ugodnu i toplu atmosferu. Dostupan je s pogledom na more i park.

Rezerviraj