Sobe

Tri sobe prilagođene su osobama s invaliditetom. Olympia Sky toplim prolazom spojen je s Olympia A zgradom te velikim restoranom i wellnessom. Sobe imaju twin krevete ili bračne krevete dimenzija 200x180 cm. U svim sobama goste će dočekati kuhalo za vodu s kavom i čajem, boca vode, ogrtač i papuče.

Jedinstven dizajn, toplo drvo, udobni tepisoni i ugodno osvjetljenje čimbenici su zbog koji ćete se u Olympiji osjećati opušteno i zadovoljno.

Economy sobe

Economy sobe imaju pogled na hotel Olympiu ili parking. Sobe u prosjeku imaju površinu od oko 27 m2. Moderno su dizajnirane s bračnim krevetom dimenzija 200x180 cm ili twin krevetom 90x180 cm. Imaju kupaonicu s tuš kabinom, ormar, sef, minibar, LCD televizor, pisaći stol i fotelju. Economy sobe nemaju balkon.

Rezerviraj
Superior sobe

Sve superior sobe imaju balkon s namještajem za sjedenje. Površina soba iznosi od 23 do 38 m2.
Sobe su moderno dizajnirane, udobne i s balkonom, s kupaonicom s tuš kabinom, sušilom za kosu, LCD televizorom, mini barom, pisaćim stolom i foteljom. Pogled na borove, plažu, more ili slikoviti grad Vodice oduzet će vam dah i opustiti od svih napetosti i stresa.

Rezerviraj
Standard sobe

Sve standard sobe imaju balkon s namještajem za sjedenje.Površina soba iznosi od 23 do 38 m2. Sobe su moderno dizajnirane, udobne i s balkonom, s kupaonicom s tuš kabinom ili kadom, sušilom za kosu, LCD televizorom, mini barom, pisaćim stolom i foteljom. Pogled na borove i park.

Rezerviraj
Family sobe

Pogodne su za obitelji. Riječ je o dvije spojene superior sobe. Površine su od 62 do 70 m2. Vrlo su udobne, moderno dizajnirane i s predivnim pogledom na more.

Rezerviraj
Apartmani
Deluxe suite

Apartmani veličine od 55 do 68 m2, te s balkonom od 12 m2. Naši Deluxe apartmani su savršeni odabir za obitelji s djecom.
Sastoji se od spavaće sobe te dnevne sobe s kaučom na kojem mogu spavati još dvije osobe. Sve kupaonice imaju kadu, a sobe moderan pisaći stol, fotelju, LCD televizor, mini bar…

Rezerviraj
Premium suite

Površine od 75 do 85 m2 s prekasnim pogledom na otoke i grad Vodice. Premium apartmani ističu se udobnošću i imaju terasu veličine od 40 do 50 m2. Sve kupaonice imaju kadu, a sofa u dnevnom boravku se lako pretvori u pomoćni ležaj. Uživajte u fantastičnim horizontima, a s terase se pruža prekrasan pogled na otoke Vodičkog arhipelaga, plavo more i slikovito okruženje.

Rezerviraj
Grand suite

Površine od 72 do 82 m2 s terasom veličine od 100 m2. Grand apartmani nude luksuzan odmor, imaju dvije spavaće sobe, dnevnu sobu, dvije kupaonice te jacuzzi na terasi, što pruža maksimalanu udobnost gostima.
S terase se pruža pogled na more i otoke koji oduzima dah. Uživajte u mediteranskom ambijentu, pogledu na plavo more, slikovite otoke ili grad Vodice.

Rezerviraj
Superior Grand Suite

Površine oko 110 m2 s terasom veličine od 110 m2. Superior Grand apartmani nude luksuzan odmor, imaju tri dvokrevetne spavaće sobe, dnevnu sobu, dvije kupaonice te jacuzzi na terasi, što pruža maksimalan komfor gostima.
S terase se pruža pogled na more i otoke koji oduzima dah. Uživajte u mediteranskom ambijentu, pogledu na plavo more, slikovite otoke ili grad Vodice.

Rezerviraj