Sport
Hotel Olympia

Okružen morem, borovom šumom i stablima maslina, hotel Olympia pruža mogućnost odmora i rekreacije u opuštajućem i inspirativnom ambijentu Dalmacije. Zaljubljenici u sportove u prirodi pronaći će idealno mjesto jer okolica Vodica nudi velike mogućnosti za uživanje u jedrenju, vožnji kajakom, biciklizmu, joggingu…

Hotel Olympia ima polivalalentu dvorana koja se u samo nekoliko trenutaka iz kongresne dvorane pretvori u funkcionalnu sportsku dvoranu pogodnu za košarku ili odbojku.

Sportska dvorana u sklopu hotela namijenjena je pripremama košarkaških ekipa što čini Olympiu idealnim mjestom za različite sportske timove. Nakon treninga u dvorani, na raspolaganju Vam wellness centar za masaže te fitness centar u kojem možete nastaviti pripreme za osvajanje sportskih trofeja.

U sklopu kompleksa Olympija nalazi se: teniski tereni, rent-a bike, sportska igrališta, stolni tenis, biljar, pedaline, jet ski, glisiranje padobranom, trampolin, fitness centar...

Više informacija o najmu bicikala, jedrenu ili drugim sportovima potražite u turističkoj agenciji u predvorju hotela Olympia.