Grad Vodice smješten je u središnjoj Dalmaciji, u neposrednoj blizini Šibenika te povijesnih gradova Splita i Zadra.

To je grad okružen predivnim arhipelagom, slikovitim mjestima te prepun mediteranskog duha i živopisnih turističkih atrakcija.
Zahvaljujući čistoj prirodi, bogatoj turističkoj ponudi, blizini većih dalmatinskih gradova i maloj udaljenosti od nacionalnih parkova, Vodice su danas popularno odredište brojnih turista, ugodno mjesto za druženja i teambuildinge ili odlična lokacija za vaše kongrese ili sastanke.

Kada dođete na ljetovanje u Dalmaciju, nemojte nikako propustiti posjetiti povijesne gradove Šibenik,Trogir, Split i Zadar. Šibenik će vas zasigurno ostaviti bez daha i samim pogledom na njegovu katedralu sv. Jakova, gradsku vijećnicu i četiri predivne tvrđave koje odišu poviješću. U Zadru možete vidjeti ostatke iz antičkog doba, šetati prelijepom rivom i osluškivati zvuk jedinstvenih morskih orgulja. Trogir je grad spomenik koji je zaštićen UNESCO-om, dok je Split jedinstveni grad koji je izrastao iz palače rimskog cara Dioklecijana. Uz povijesne i kulturne znamenitosti dalmatinski gradovi poznati su po izvrsnim mjestima za zabavu i kupanje.

Za više informacije obratite se našoj turističkoj agenciji ili na broj telefona +385 22 452434 ili email agencija@olympiavodice.hr

Stay safe Croatia, Safe travels WTTC
eu, esif

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".