Wellness
 

Naš posebni element opuštanja za trenutke u kojima ćete se osjećati božanstveno. Gdje je sve podređeno vama. Svaki zvuk, svaki miris i dodir. Trenuci za koje se živi. Sve što trebate napraviti je opustiti se u oazi zdravlja i ljepote!

Spoj sporta, ljepote i zdravlja nudi ravnotežu duha i tijela. Priuštite si jedinstven užitak u Olympia Life wellness centru i odaberite program koji odgovara upravo vama - u širokoj ponudi masaža, tretmana i rituala postoji nešto za svakoga.

Vi zaslužujete najbolje. Vrijeme i mjesto stvoreno samo za vas i vaše zadovoljstvo. Mjesto na kojem ćete obnoviti energiju i ispuniti duh. Mjesto u kojem ste vi centar svijeta i sami gospodarite vremenom. Isperite stres i brige opuštajućim kupkama ili opuštajući se u hidromasažnoj kadi.
Nudimo vam mnogobrojne vrste masaža, a posebno preporučamo one s toplim maslinovim uljem. Nakon masaže opustite se u sauni ili jaccuzziju.

Trenutke opuštanja možete i nekome pokloniti. Olympia Life wellness centar ima prekrasno dizajnirane poklon bonove koje možete pokloniti dragoj osobi ili poslovnom partneru. Samo izaberite tretman koji želite pokloniti ili iznos koji se može potrošiti u wellnessu.

RADNO VRIJEME

PON - NED 08-22h

 NARUČI
SPA & Fitness
 

U sklopu wellness centra nalazi se i klimatizirana teretana opremljena suvremenim fitness spravama te utezima i drugim rekvizitima za trening. Olympia Life wellness centar pruža vrhunski i pomno odabran wellness program koji daje mogućnost mira u bilo kojem trenutku.

U wellness centru lako ćete odabrati program koji odgovara upravo Vama: u širokoj ponudi masaža, tretmana i rituala postoji nešto za svakoga. Olympia Life wellness centar nudi širok raspon tretmana za njegu lica i tijela, a Spa i relax oaza uključuje prostor za opuštanje te finsku saunu.NARUČI
Tretmani
 

Vaše tijelo zaslužuje najbolje. Priuštite mu to u Olympia Life wellness centru. Iskusno i profesionalno osoblje pobrinut će se da se osjećati ugodno i sigurno, a najbolja kozmetika obnovit će vaše tijelo i vratiti mu potrebnu energiju. Razna kvalitetna aromatična ulja koriste za specijalne Olympia masaže nakon čega će vaše tijelo i duh osjećati preporođeno.

Naš tim stručnjaka ovisno Vašim željama i potrebama osmislit će idealne beauty tretmane. A uz njegu lica nudimo pedikuru, manikuru, depilaciju te usluge frizerskog salona.NARUČI
Zatvoreni bazen
 

 Unutarnji bazen hotela Olympia smješten je u sklopu wellnessa. Bazen je punjen slatkom vodom. Zatvoreni bazen ima površinu od 126 m.

Bazen je dostupan gostima hotela Olympia i Olympia Sky.