vodice, dalmacija, jadran, olympia vodice, hotel olympia, olympia sky, odmor na jadranu, bazen, infinity bazen, hotel s bazenima, hotel s bazenom, hotel s vanjskim bazenom, vanjski bazen, unutarnji bazen, hotel uz plažu, hotel uz more

Opis

Otkrijte naš hotel Olympia Sky suvremenog dizajna u obliku kruzera. Na deset katova hotela nalazi se 130 luksuznih soba i 19 suiteova, od kojih neki imaju površinu od 110 kvadratnih metara. U svakoj smještajnoj jedinici će vas dočekati aparat za kavu, boca vode, ogrtač i papuče.

Uživajte u elegantnom i luksuznom dizajniranom smještaju uz besprijekornu uslugu, nezaboravan gastro doživljaj i poglede koji ostavljaju bez daha.

Sobe i Suiteovi Olympia Sky

Osjetite sve čari svog boravka u Hotelu Olympia Sky kojeg karakterizira moderan dizajn interijera. Izaberite sobu prema svojim potrebama.

Jedinstven dizajn, toplo drvo, prostrane sobe s velikim staklenim stijenama i ugodno osvjetljenje čimbenici su zbog koji ćete se u Olympiji Sky osjećati opušteno i zadovoljno.

 

Stay safe Croatia, Safe travels WTTC
eu, esif

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".

Tečaj €/kn = 7,53450

Zbog ulaska RH u eurozonu od 1.1.2023. sve cijene izražene u HRK preračunate su prema fiksnom tečaju konverzije (7,53450).
Za sva plaćanja do 31.12.2022. koristi se srednji tečaj HNB-a.