vodice, dalmacija, jadran, olympia vodice, hotel olympia, odmor na jadranu, restoran, restoran sky, domaća hrana, vino, hrvatsko vino, bar

Uživajte u boravku u našem prekrasnom smještaju koji se nalazi u mirisnom mediteranskom ugođaju, tik uz plažu na jadranskoj obali. 
Neovisno o tome zanima li vas aktivan odmor ispunjen sportskim sadržajima, opuštanje i wellness, zabava na plaži ili tražite mjesto na kojem ćete ugostiti poslovne partnere, hotel Olympia nudi sve što vam treba.

Otvoreni bazeni, barovi, Olympia Life wellness centar, suvremena teretana te kongresna i sportska dvorana, uz sobe i apartmane s pogledom na more ili park, kao i izvrsna gastronomska ponuda – sve to i još više pronaći ćete u hotelu Olympia. Za vas smo otvoreni cijelu godinu.

Hotel Olympia kategoriziran je s četiri zvjezdice.

Olympia sobe i Suiteovi

Hotel Olympia raspolaže s 241 smještajnom jedinicom u dvije zgrade – 215 soba i 26 apartmana.
Sobe su dvokrevetne s mogućnošću trećeg ležaja, a mogu se koristiti i kao jednokrevetne. Sve imaju balkon s pogledom na more ili park. Gostima je na raspolaganju posluga u sobu, kao i usluga pranja i peglanja. Prijava u sobu moguća je od 15 sati, a odjava obvezna do 11 sati.

Stay safe Croatia, Safe travels WTTC
eu, esif

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".

Tečaj €/kn = 7,53450

Zbog ulaska RH u eurozonu od 1.1.2023. sve cijene izražene u HRK preračunate su prema fiksnom tečaju konverzije (7,53450).
Za sva plaćanja do 31.12.2022. koristi se srednji tečaj HNB-a.