Kongresni centar Olympia Vodice s 7 višenamjenskih i dimenzijski prilagodljivih kongresnih dvorana opremljenih vrhunskom tehnologijom, uz kvalitetnu i individualiziranu podršku našeg tima je najbolji izbor za organizaciju poslovnih događanja.

Cilj nam je zadovoljiti potrebe klijenta pružajući kvalitetan, brz i učinkovit odgovor i uslugu u svakom trenutku. Kongresni centar je produžena ruka vašega ureda kao i vaš stručni savjetnik za organiziranje različitih događanja, seminara, poslovnih radionica, tečajeva, studija za istraživanje tržišta, promocija novih proizvoda, video konferencija.

 

MISIJA

S najvećom profesionalnošću, podrškom i izvrsnom uslugom doprinijeti uspješnoj organizaciji poslovnih događanja svojih klijenata, od manjih seminara i sastanaka do srednje velikih kongresa.

Uspjeh poslovnih događanja klijenata naša je odgovornost.

Podrška i posvećenost potrebama klijenta, povjerenje i sigurnost srž su našega posla, ono što jamčimo klijentima i po čemu se razlikujemo od konkurencije.

 

VIZIJA

Naša je vizija biti najkvalitetnijinajinovativniji kongresni centar gdje će svaki poslovni događaj funkcionirati besprijekorno.