Kongresni centar Olympia Vodice s 7 višenamjenskih i dimenzijski prilagodljivih kongresnih dvorana opremljenih vrhunskom tehnologijom, uz kvalitetnu i individualiziranu podršku našeg tima je najbolji izbor za organizaciju poslovnih događanja.

Cilj nam je zadovoljiti potrebe klijenta pružajući kvalitetan, brz i učinkovit odgovor i uslugu u svakom trenutku. Kongresni centar je produžena ruka vašega ureda kao i vaš stručni savjetnik za organiziranje različitih događanja, seminara, poslovnih radionica, tečajeva, studija za istraživanje tržišta, promocija novih proizvoda, video konferencija.

 

MISIJA

S najvećom profesionalnošću, podrškom i izvrsnom uslugom doprinijeti uspješnoj organizaciji poslovnih događanja svojih klijenata, od manjih seminara i sastanaka do srednje velikih kongresa.

Uspjeh poslovnih događanja klijenata naša je odgovornost.

Podrška i posvećenost potrebama klijenta, povjerenje i sigurnost srž su našega posla, ono što jamčimo klijentima i po čemu se razlikujemo od konkurencije.

 

VIZIJA

Naša je vizija biti najkvalitetnijinajinovativniji kongresni centar gdje će svaki poslovni događaj funkcionirati besprijekorno.

Stay safe Croatia, Safe travels WTTC
eu, esif

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".

Tečaj €/kn = 7,53450

Zbog ulaska RH u eurozonu od 1.1.2023. sve cijene izražene u HRK preračunate su prema fiksnom tečaju konverzije (7,53450).
Za sva plaćanja do 31.12.2022. koristi se srednji tečaj HNB-a.