vodice, dalmacija, jadran, olympia vodice, hotel olympia, olympia sky, odmor na jadranu, bazen, infinity bazen, hotel s bazenima, hotel s bazenom, hotel s vanjskim bazenom, vanjski bazen, unutarnji bazen, hotel s unutarnjim bazenom

Olympia Life wellness centar pruža vrhunski i pomno odabran wellness program koji daje mogućnost mira u bilo kojem trenutku. U wellness centru lako ćete odabrati program koji odgovara upravo Vama: u širokoj ponudi masaža, tretmana i rituala postoji nešto za svakoga. Olympia Life wellness centar nudi širok raspon visokokvalitetnih tretmana ljepote, a Spa i relax oaza uključuje prostor za opuštanje te finsku saunu i jacuzzi. Vrijeme koje posvetite opuštanju tijela I uma je dragocjeno.

Korištenje wellness centra moguće je uz prethodnu najavu.

Unutarnji bazen hotela Olympia smješten je u sklopu wellnessa. Grijan i punjen slatkom vodom, bazen spaja mnoge doživaljaje. Zamišljen kao opuštajući prostor za bijeg od svakodnevice, umirujući ambijent bazena pruža savršeno utočište. Bazen se prostire na površini od 126 m2 te je dostupan za sve goste hotela.


INFO I REZERVACIJE

Tel: +385 (0) 22 452 499

E-mail: wellness@olympiavodice.hr


RADNO VRIJEME

Pon-Ned: 08:00-21:00

Stay safe Croatia, Safe travels WTTC
eu, esif

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija".

Tečaj €/kn = 7,53450

Zbog ulaska RH u eurozonu od 1.1.2023. sve cijene izražene u HRK preračunate su prema fiksnom tečaju konverzije (7,53450).
Za sva plaćanja do 31.12.2022. koristi se srednji tečaj HNB-a.